Close

Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

Підібрали оригінальні християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою для добрих та щиросердечних привітань.

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасної віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем у твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердною.

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнювати вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в трудах благих та справах! Нехай Христос своєю порадою, словом Божим, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день приносить вам тільки радість! Нехай ніколи не втомляться, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любіть!

Благослови тебе Господь. Нехай у цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру у житті, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирої любові.

Нехай Господь благословить і пошле у твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистої любові серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе оберігає та допомагає долати усі життєві перешкоди.

Вітаю з днем народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, звернена до бога, буде чиста й умиротворена. Нехай на душі — спокій, а в серці — любов!

Мені дуже хочеться, щоб у цей день твої очі сяяли щастям. Нехай не буде в них тіні смутку, нехай забудуться усі негоди. Я побажати тобі хочу великої кількості тепла і світла, щоб добром душа твоя була зігріта, нехай перебуває над тобою завжди Божа рука. З ДНЕМ народження!

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде у ногу з бажаннями. Духовний ріст дарує спокій і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе вади та недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі й ласк!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було всього достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сміливості, наснаги. Нехай Господь тобі допоможе все це отримати.