Close

Привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою

Підібрали оригінальні привітання з хрестинами в прозі, своїми словами, українською мовою для посмішки, доброго настрою. Збірник найцікавіших привітань з хрестинами.

Вітаю з хрестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх бід і печалей, сім’ї міцною і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

У цей світлий і добрий день мені хочеться привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного синочка. Цей день є справді світлим і добрим подією, тому ви повинні запам’ятати цей день, як один з найважливіших у вашому житті. Мені хочеться побажати вашому малюкові виключного всього самого найкращого і важливого в цьому житті. Можливо, що він не згадає про цей день, тому що він зараз ще маленький, але повірте, що він буде завжди відчувати себе під захистом. А ви будете лише направляти його, бо йому буде все одно необхідна ваша підтримка. Я пишаюся вами, мої дорогі друзі, тому що ви організували все на вищому рівні. Ваш синок буде в повному захваті. Нехай це маленьке диво росте здоровим і міцним хлопчиком, з сильним характером. Сподіваюся, що ви відмінно обрано цей день.

Від щирого серця вітаю з хрестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистого кохання, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Малюк народився — це щастя. Гаряче вітаємо з одним із самих особливих подій у вашому батьківського кар’єрі — з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа, щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не залишав ваше маленьке щастя.

Від щирого серця вітаю з хрестинами крихти. Нехай доля подарує дитині безліч щасливих миттєвостей та яскравих подій, нехай в житті дитини не буде горя і бід, хай Господь береже дитину і оберігає від усього лихого, нехай у батьків і хрещених завжди вистачає сил, часу і бажання зробити життя своєї дитини світлої, доброї і прекрасної.

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з хрестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким буде доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відношення до чудового хлопчика. Вітаю зі світлими і таємничими хрестинами.